De SAR Academy gaat weer van start!

Wie  (nog) niet geregistreerd is in een van de registers van de Stichting Assurantie Registratie (SAR), maar wel graag gebruik willen maken van een deel van het opleidingsaanbod, kunnen deelnemen aan kennisbijeenkomsten, trainingen en workshops van de SAR Academy.  


De SAR Academy is bedoeld voor mensen die geen registratie hebben bij één van de registers van de SAR, maar wel interesse hebben in een aantal van de actuele onderwerpen uit het aanbod van de meer dan 200 PE-sessies die de SAR verzorgt voor de drie erkenningsregelingen die onder haar beheer vallen. Dat zijn de Registermakelaar in Assurantiën (RMiA), het Register Pensioenadviseurs (RPA) en het Register Gevolmachtigd Agent (RGA). 


De erkenningsregelingen vertegenwoordigen professionals met gemeenschappelijke gedragsregels, integriteit, objectiviteit en zorgvuldigheid. De ingeschrevenen in de registers volgen meerdere masterclasses of workshops per jaar. De gemiddelde waardering voor de masterclasses en workshops is een 8. Hiermee bereikt de SAR dat het kennisniveau van alle ingeschrevenen hoger en actueler is dan de huidige wettelijke PE. De prijs van een bijeenkomst, inclusief catering en certificaat van deelname, bedraagt 225 euro (vrij van Btw). Aansluitend aan de bijeenkomst is er een hapje en een drankje voor de deelnemers.

De aanvangstijden zijn:Workshop ochtend – van 12.00 tot 15.30 uur;
Workshop middag – van 15.45 tot 20.00 uur. De bijeenkomsten vinden plaats bij Conferentiecentrum Woudschoten te Zeist. De eerste staat gepland voor 29 juni a.s. Kijk op www.sar.nu onder het kopje ‘Academy’. Voor vragen kan contact worden opgenomen met het secretariaat van de SAR via e-mail: info@sar.nu.