DAS stelt Jim van Hees op interimbasis aan als CFRO

Bij DAS Rechtsbijstand is Jim van Hees (links) begin deze maand op interimbasis aan de slag gegaan als Chief Financial & Risk Officer. Hij neemt de taken over van Jean-Pierre van Lieshout, die  in februari in dienst treedt bij Kenter, dat energievoorzieningen, meetdiensten en laadoplossingen aanbiedt.

Hij was sinds medio 22 actief als freelance CFO en bestuurslid, functies die hij daarvoor een jaar dezelfde functies vervulde bij Athora Netherlands. Daarvoor werkte hij bijna 17 jaar als Senior Director bij PwC Advisory en 1 resp 3 jaar als  Senior  Consultant bij Atos en KPMG.

Jean-Pierre van Lieshout (rechts) werkte de afgelopen ruim vier jaar als CFRO en daarvoor in dezelfde functie ruim 5 jaar bij a.s.r. en 1,5 jaar bij Nationale-Nederlanden en bijna twee jaar als Executive Finance & Risk bij NN’s Businessunit RVS. Binnen het NN/ING-concern was hij ook ruim 1 jaar actief als Programma Accountant Vision en ruim vier jaar  bij ING als Senior Business Controller en Manager Finance and Control Life. En ruim 3,5 jaar als Audit manager bij KPMG