DAK Volmacht en rhion introduceren nieuwe volmachtlijn

Vandaag (22 maart) introduceert DAK samen met volmachtgever rhion nieuwe verzekeringen in de volmacht. Naast een inboedel-, woonhuis- en aansprakelijkheidsverzekering, breidt DAK het aanbod daarmee ook uit met een nieuwe autoverzekering.

De samenwerking tussen DAK en rhion, onderdeel van de Rheinland versicheringsgruppe, is gestart op 1 januari 2020. Op die dag tekende rhion mee als volmachtgever in de volmachtpool van de huismerkproducten van DAK Volmacht. Vandaag, ruim een jaar later, wordt de samenwerking verder uitgebreid en introduceren de partijen gezamenlijk een nieuwe lijn aan verzekeringen.

Rob van Rietschoten, Senior Volmachtmanager rhion (rechts op de foto): “We hebben vertrouwen in de kennis en ervaring van DAK Volmacht. Door deze samenwerking stellen we samen adviseurs in staat om met onderscheidende proposities te acteren!”

 Scherpe premie en goede voorwaarden

De nieuwe verzekeringen van rhion zijn ontwikkeld op basis van de wensen en behoeften van de markt. De verzekeringen worden in pakketvorm gesloten en hebben naast heldere voorwaarden een aantrekkelijke premie. Ook kunnen de nieuwe verzekeringen via DAK als ‘white-label’ worden aangevraagd, waarmee adviseurs deze onder eigen naam uit brengen en zo hun onderscheidende propositie versterken.

Tim Rijvers, Algemeen directeur van DAK (inks op de foto) : “Wij zijn enorm trots op deze samenwerking. De producten van rhion zijn een welkome toevoeging aan de markt en aan ons volmacht aanbod. Rhion is wendbaar en spreekt de taal van onze leden!”