Chubb Benelux breidt cyberteam verder uit met Mateusz Ruigrok

Chubb Benelux breidt zijn cyberteam verder uit. Per 1 december a.s. komt Mateusz Ruigrok de gelederen versterken als Underwriter Cyber. Het cyberteam onder leiding van Cyber Manager Benelux Daniël Jacobs telt na zijn komst acht cyberspecialisten. Onlangs werd Shalinie Baidnjath aan het team toegevoegd.

Mateusz werkt sinds 2017 in de verzekeringsbranche, waarin hij zijn eerste schreden zette bij Howden Insurance Brokers bij hij begon als Broker Non Marine (Various Lines). Daarna werkte hij ruim 1,5 jaar als Broker Cyberverzekeringen bij Marsh en  sinds vorig jaar mei opnieuw bij Howden als Specialist Cyber.

 Met de verdere versterking van het cyberteam benadrukt Chubb Benelux zijn ambities om  zijn positie op de cyberverzekeringsmarkt in de Benelux verder te verstevigen. Gezien de huidige penetratiegraad bij middelgrote ondernemingen ziet de verzekeraar nog volop expansiemogelijkheden in dit marktsegment.

Bovendien sluiten de toenemende inspanningen op cyberverzekeringsgebied nauw aan op de eerder dit jaar gepresenteerde plannen bij de activiteiten in de middle market. Hiervoor heeft Chubb een speciale Middle Market Trading Desk opgezet, waarmee tussenpersonen de mogelijkheid wordt geboden om met maatwerkoplossingen snel en flexibel in te springen op nieuwe zakelijke klanten in dit segment.