Chantal da Graça wordt nieuwe Manager Schade Materieel Binnenland bij TVM Verzekeringen

Chantal da Graça wordt de nieuwe Manager Schade Materieel Binnenland bij TVM Verzekeringen. Dat heeft zij zelf bekend gemaakt op LinkedIn.”

 “Yes! Een nieuwe en leuke uitdaging.Met trots informeer ik jullie dat ik ga starten bij TVM verzekeringen als Manager Schade, Materieel Binnenland. Na de fijne gesprekken met Jozua Hollander en Hielke Merkus heb ik erg veel zin om te gaan starten en jullie afdeling te komen versterken. Ik kijk ernaar uit om de nieuwe collega’s te leren kennen en de verzekeringswereld van transport en logistiek te ontdekken.Dit betekent dat ik in maart a.s.r. ga verlaten. Een prachtig bedrijf waar ik mooie kansen heb gekregen en veel ervaring heb opgedaan. Daarnaast heb ik ontzettend veel plezier gehad in mijn werk en genoten van de fijne samenwerking met collega’s bij Personenschade en Schade Particulier.”

Chantal werkte de afgelopen bijna vijf jaar bij a.s.r als (senior) schadebehandelaar personenschade en de afgelopen 1,5 jaar als Teammanager Schade Particulier. Daarvoor werkte zij eveneens  als schadebehandelaar Personenschade bij Aegon.


 

 

 

Concordia de Keizer versterkt zich met viertal

Concordia de Keizer blijft groeien! Het bedrijf heeft deze maand drie nieuwe krachten aangetrokken en daar komt per 1 maart a.s.  de vierde bij                                                           Per 1 februari is Peter de Kort gestart als Specialist Sociale Zekerheid. Hij heeft 20 jaar ervaring als register Arbeidsdeskundige bij verschillende bedrijven.  Per diezelfde datum is ook Nancy Schutterop aan de slag gegaan als Adviseur Marketing en Communicatie. Zij werkte de afgelopen 14 jaar bij De Hypotheker. Tenslotte is Rob van Neyhof in dienst getreden als Specialist ICT. Hij heeft de afgelopen vier jaar bij verschillende bedrijven IT-functies vervuld.   r!

Per 1 maart a.s. komt Stijn Boeser de gelederen versterken als Specialist Aansprakelijkheid & Cyber. Hij is afkomstig van Schouten Zekerheid, waar hij de afgelopen ruim 4,5 jaar werkzaam was als Specialist Bedrijfsmatige Verzekeringen.