Britse Lloyd’s-Broker Oneglobal start kantoor in Nederland met Aon-directeur Alex van der Wyck aan het roer

De Britse Lloyds-makelaar Oneglobal Broking heeft de oprichting aangekondigd van een kantoor in Nederland.  Alex van der Wyck, afkomstig van Aon UK,  is benoemd tot CEO  Oneglobal Nederland en zal rapporteren aan Mike Reynolds, Group CEO, Oneglobal. Met de start van Oneglobal in Nederland wordt de strategische uitbouw van de internationale activiteiten voortgezet. In het eerste jaar van de activiteiten zijn kantoren geopend in Bermuda, Hong Kong en Singapore en is het platform voor Latijns-Amerika gelanceerd.

Alex van der Wyck is een vooraanstaand verzekeringsmakelaar en werkte voorheen bij Aon als Senior Executive voor het Specialty Broking team EMEA. Daarvoor was hij CEO van Aon Indonesia en Head of M&A Solutions voor APAC, waar hij meer dan 12 jaar werkzaam was. Daarvoor bouwde Alex zijn carrière op bij Marsh in Nederland, waar hij ruim 3,5 jaar werkzaam was  als Sales & Business Development Manager  en  als Sales Manager and Practice Leader Tech Media and Telecom,  en in het Midden-Oosten. .  

Mike Reynolds, Group CEO van Oneglobal: “Oneglobal is enthousiast over de mogelijkheden op de Nederlandse markt en in het leveren van hoogwaardige dienstverlening aan Nederlandse klanten. Het Nederlandse kantoor zal Oneglobal in staat stellen om onze Europese capaciteiten verder uit te breiden en ik ben ervan overtuigd dat de ervaring en dynamiek die Alex meebrengt van groot belang zal zijn voor ons succes in deze belangrijke markt.”

Alex van der Wyck, CEO van Oneglobal Nederland: “Ik ben erg blij dat ik bij Oneglobal kom werken en de Nederlandse activiteiten ga leiden. Ik zal een team opbouwen van zeer ervaren verzekeringsmakelaars uit de hele Nederlandse markt in onze doelsegmenten, afgestemd op de capaciteiten van OneGlobal Broking in Londen. Ik kijk ernaar uit om het reeds sterke klantenbestand van Oneglobal uit te breiden en uitstekende makelaarsdiensten te leveren aan onze klanten in Nederland”.