Bob Wilken overleden op 54-jarige leeftijd

Op 27 maart jl. is Bob Wilken overleden. Hij is slechts 54 jaar geworden.

Bob is sinds 1992 werkzaam in de verzekeringsbranche, waarin hij begon als actuarieel manager bij Generali. Na twee jaar maakte hij de overstap naar Delta Lloyd, waar hij ruim 7,5 jaar werkzaam was als Teammanager Special Accounts. Daarna werkte hij bijna 10 jaar als Managing Consultant Global Benefits NL & Principal  bij Aon Hewitt, ruim drie jaar zowel als  International Retirement Specialist DC Solutions bij Allianz Global Investors als bij Mercer in de functie van Global Client Manager en ruim 1,5 jaar als Client Director bij Posthuma Partners.  Sinds mei 2019 werkte hij bijna twee jaar bij  Wilken Global als Global Sales, Benefits & Business Intelligence Executive en de afgelopen drie maanden als Senior Manager Benelux bij elipsLife.

Morgen (31 maart) is er gelegenheid tot condoleren van 18.00 tot 20.00 uur in Uitvaartcentrum Dekker aan de Menisweg 2 in Schagen. Het afscheid vindt plaats in besloten kring.

De familie geeft op de rouwkaart aan het fijn te vinden wanneer mensen een herinnering aan Bob zouden willen opschrijven en met haar wil delen op de condoleancepagina van www.uitvaartdekker/condoleren.