Bjorn Kalden maakt overstap naar Castel Underwriting Europe

Bjorn Kalden gaat per 1 augustus a.s  aan de slag bij Castel Underwriting Europe als Claims Manager, Europe. Over zijn aanstelling zegt CUO Gert van Middelkoop: “De reden om hem aan te nemen is dat wij in marine nu een dusdanig positie in de markt hebben opgebouwd dat wij eraan toe zijn om in de toekomst meer leadposities op Marine-polissen te gaan innemen en daarvoor een ervaren claimsbehandelaar nodig hebben om onze klanten adequate service te verlenen. Daarnaast is de groei die wij realiseren in onze kantoren in Amsterdam (W&I) en Brussel (A&H) zodanig dat daar ook behoefte is aan meer managementondersteuning.”

Bjorn werkte de afgelopen vier jaar als Marine Claims Manager bij DUPI Insurance Group. Daarvoor was hij gedurende bijna 10,5 jaar werkzaam bij RSA als Marine Director en Marine Claims Manager en acht jaar als Senior Schadebehandelaar bij HDI-Gerling Verzekeringen.

Verder heeft Castel met ingang van vandaag – 1 juli – zijn team uitgebreid met Jamey Cheung, die thiervoor 14 jaar bij AIG heeft gewerkt en het team gaat versterken op het operations department.