AXA XL benoemt Erik Wolper tot Underwriting Manager Casualty & Environmental voor de Benelux

AXA XL heeft vandaag bekendgemaakt dat zij Erik Wolper met ingang van 1 oktober a.s. heeft benoemd tot Underwriting Manager, Casualty & Environmental, Benelux. In deze rol zal hij de Casualty & Environmental verzekeringsportefeuille van AXA XL in de Benelux managen. Hij volgt Piet van der Have op die begin volgend jaar met pensioen gaat. Wolper en Van der Have zullen samenwerken om een soepele overgang te waarborgen.

Alain Wijnants, Country Manager Benelux bij AXA XL, zegt over de benoeming: “Erik is een gerespecteerd lid van ons underwriting leadership team en ik ben verheugd dat hij in deze rol stapt. Na een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze Financial Lines business, ben ik ervan overtuigd dat hij perfect gepositioneerd is om ons Casualty & Environmental team te leiden.”

Erik  Wolper heeft 15 jaar ervaring in de verzekeringsbranche. Hij begon zijn carrière bij AIG Europe als financial lines underwriter voordat hij als senior underwriter bij Zurich Financial services aan de slag ging. Hij werkt sinds 2016 bij AXA XL waar hij leiding geeft aan het Financial Lines team en, recentelijk, aan de Art & Specie business in de Benelux.