AXA XL benoemt Anique Erkens tot Hoofd Distributie Benelux

AXA XL Insurance heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Anique Erkens tot Head of Distribution  Benelux, met ingang van 1 september 2022. Zij zal verantwoordelijk zijn voor de implementatie van AXA XL’s distributiestrategie in de Benelux en het verder ontwikkelen van de relaties met makelaars en klanten, in samenwerking met AXA’s algemene verzekeringsentiteiten in de regio.

Alain Wijnants, Country Manager, Benelux bij AXA XL, zegt hierover het volgende: “Ik ben blij dat Anique deze nieuwe rol op zich te zien nemen. Zij heeft een grondige kennis van onze activiteiten, aangezien zij gedurende bijna tien jaar leiding heeft gegeven aan ons Benelux Middle Office team, waardoor zij ideale persoon is om onze distributie-inspanningen en om onze klanten en makelaars te ondersteunen.”

Anique Erkens trad in dienst bij het Middle Office team van AXA XL in Amsterdam als Manager, Middle Office & Credit Control voor de Benelux regio in 2013. Voordat ze bij AXA XL kwam, werkte ze bij ING, waar zij de functies Manager Risk Finance en Manager Credit Management bekleedde.