Assurmada 2020 vaart eind mei uit in het Pinksterweekend; voorjaarsborrel op 5 maart a.s.

Assurmada, het jaarlijkse zeilevenement voor de assurantiebranche, vaart dit jaar eind mei uit; in het Pinksterweekend van 28 mei tot 1 juni. Dit jaar is alweer de 23e editie van de AssurMada waarbij vele honderden (assurantie)mensen  de Noordzee zullen oversteken naar het (voor het eerst) niet EU-land  Engeland,  

De AssurMada 2020 is gepland in het Pinksterweekend; de meeste schepen zullen vertrekken op donderdag 28 mei. Op vrijdag 29 mei vindt de officiële start plaats van de AssurMada  met een borrel in Ipswich aan de het einde van de River Orwell (Harwich). Op zaterdag zullen er activiteiten en een diner zijn, op zondag 1ste Pinksterdag 31 mei vertrekken de schepen weer naar Nederland waar ze dan op maandag 1 juni weer aankomen. Wellicht is er nog een nog een bezoek aan de beroemde But and Oyster pub in Pin Mill mogelijk! Aan het exacte programma wordt nog gewerkt.

Alle AssurMada schippers en hun bemanning, oud-deelnemers, sponsoren en natuurlijk nieuwe belangstellen worden door de organisatie uitgenodigd voor een borrel in Sociëteit aan de Maas van de KR&ZV de Maas op Donderdag 5 Maart van 17:00 uur tot 20:00 uur, waar in de Flyer zaal de hapjes en drankjes klaar staan. “Hier zullen wij met jullie toasten op de 23ste editie van de AssurMada en onze plannen voor de komende tocht toelichten”, aldus de organisatoren.