Armand Lans keert bij FDR Risk terug in maritieme verzekeringsbranche


Armand Lans treedt volgende week maandag (13 november a.s.)  als Senior Broker bij de maritieme verzekeringsadviseur FDR Risk.

Op Linkedin licht hij deze volgende stap in zijn rijke verzekeringsloopbaan als volgt toe: “Hoewel het soms lijkt alsof het leven eenvoudig is uit te stippelen, zijn er altijd onverwachte zaken die je dan weer op een ander pad brengen.Een aantal weken terug was ik ervan uit gegaan mijzelf in het Zeeuwse te gaan vestigen. Echter toevallig in gesprek gekomen met Stefan Goedvolk van FDR waardoor ik weer aan andere mogelijkheden begon te denken. De ambitieuze doelen van FDR hebben mij dusdanig enthousiast gemaakt dat ik mij heb laten overtuigen onderdeel te worden van FDR en mijn kennis in te zetten voor de verdere groei van FDR. Ik zal dan ook per 13 november het team van FDR verstevigen.”

Sinds begin dit jaar was Armand verbonden aan Assurantiekantoor Vermeij als Commercieel Directeur. Daarvoor was hij ruim 8,5 jaar werkzaam bij SAA Verzekeringen als  Manager Acceptatie Zakelijk en als Manager Co-Assurantie Sluiting, 8,5 jaar als Teamleider Afdeling Beurs Bedrijven  bij Overvliet Assurantiemakelaars , 7,5 jaar als Client Service Manager/Relations Shipmanagement bij ABN AMRO Bank, een jaar als accountmanager bij Van Calcar en 3,5 jaar als Marine Underwiter bij Erasmus Verzekeringen