Armand Hoftijzer benoemd tot Director bij MarshBerry International

Armand Hoftijzer is per 1 februari benoemd tot Director bij MarshBerry International, de Europese tak van de Amerikaanse strategieconsultant en M&A-adviseur MarshBerry die zich toelegt op de advisering van de grotere intermediairkantoren in Europa.

Voor zijn komst naar MarshBerry was Hoftijzer directeur grootzakelijk bij Nationale Nederlanden. Na de overname van Delta Lloyd bracht hij Nationale Nederlanden terug op de co-assurantiemarkt en leidde hij de succesvolle integratie van het beursbedrijf in Nationale Nederlanden. Eerder was Hoftijzer deputy Chief Broking Officer bij Aon en werkte hij zes jaar in de Londense markt voor Aon UK en Swiss Re. Hoftijzer startte zijn loopbaan als strategieconsultant bij de Boston Consulting Group.

“Door zijn uitgebreide ervaring kent Armand alle aspecten van het makelaarsvak, in binnen- en buitenland. Hij heeft een groot netwerk en goed inzicht in alle strategische ontwikkelingen in de verzekeringsketen.” aldus Michel Schaft, Managing Director van MarshBerry International. “Armand gaat een belangrijke rol spelen in de verdere groei van MarshBerry, net als andere toekomstige collega’s die we aan het werven zijn, temeer omdat we inmiddels werken aan projecten op verschillende continenten, en een ruim portfolio met klantcontacten hebben opgebouwd.”

Armand Hoftijzer: “In de huidige markt zijn er veel kansen voor tussenpersonen. Het tempo van consolidatie neemt toe, en dit zal de komende jaren leiden tot een verdergaande herschikking in de markt. Ik kijk er naar uit om tussenpersonen te helpen om kansen te pakken en succesvol te groeien.” 

MarshBerry wil tussenpersonen in Europa ondersteunen bij het realiseren van hun groeistrategie en M&A. “Nu het tempo van consolidatie toeneemt, is een verdergaande herschikking van de markt aanstaande. Met Hoftijzer in het team staat MarshBerry het assurantie-intermediair nog beter terzijde”, aldus het advies- en consultancybureau.