Arjen van Iwaarden gaat nieuwe jaar in als Manager Personenschade bij De Goudse


Arjen van Iwaarden maakt per 1 januari 2023 de overstap naar De Goudse waar hij aan de slag gaat als Manager Personenschade. Dat maakte hij deze bekend op LinkedIn. In die functie volgt hij de naar NN vertrokken Gert-Jan Mijnen op, is vertrokken.

Hij werkte de afgelopen 15 jaar in twee periodes bij Achmea, de afgelopen acht maanden als Senior Manager bij Achmea.  In zijn eerste periode bij deze verzekeraar werkte hij gedurende 12,5 jaar resp. als Manager Achmea Diensten ACC en daarna als Manager Achmea Personenschade en manager Achmea Global neth (buitenlandschade) + Speciale Zaken (fraude).  Tussentijds werkte hij gedurende twee jaar bij het Verbond van Verzekeraars als Programma-manager Platform Personenschade en Projectleider Personenschade. Eerder werkt hij gedurende ruim 8,5 jaar als Manager Beleid en Juridische Zaken en ruim 7,5 jaar als advocaat bij Olie en de jonge Advocaten en Boogaard Advocaten.

.

Op LinkedIn keek Van Iwaarden terug op zijn Achmea-tijd: “Na 15 jaar (en 4 maanden) nemen Achmea en ik per 1 januari aanstaande afscheid van elkaar. Het is onjuist zijn te zeggen dat al die 15 jaar grandioos en geweldig waren, dat kan ook niet, maar het overall beeld is zeer zeker positief. Achmea heeft mij kansen geboden die mij verrijkt en mede gevormd hebben. Ik wil een drietal zaken noemen. Als eerste noem ik de betrokkenheid die ik mocht hebben bij de totstandkoming van één claimorganisatie voor alle Achmea-merken. Het tweede is de kans die Achmea mij geboden heeft om internationaal actief te zijn. Als derde noem ik het project dat ik samen met TS voor de Achmea Foundation heb mogen doen in Kenia. “

Over zijn overstap naar De Goudse zegt hij: “Personenschade is een oude liefde, en zoals we weten roest zo een liefde niet. Ik heb zin hier mijn kennis, kunde, en energie in te steken en kijk er naar uit met het team kennis te maken!”