Aon’s Reinsurance Solutions versterkt Nederlands team met Kareem Chin, Lieve Decuypere en Jitske Rigter

Aon Reinsurance Solutions is 2023  begonnen met de benoemingen van Kareem Chin als Account Director, Lieve Decuypere als Senior Broker en Jiske Rigter als Senior Actuaris van het Nederlandse Life, Accident, Health and Income team. Dit nieuw samengestelde team maakt de weg vrij voor verdere groei en versterkt de waardecreatie voor klantgestuurde oplossingen.

Kareem Chin krijgt een leidende rol in het onderhouden en uitbreiden van het Nederlandse en grensoverschrijdende klantenbestand en het ontwikkelen van nieuwe zakelijke (her)verzekeringsproposities. Kareem begon in 2014 bij Aon als strategisch adviseur voor multinationale verzekeraars bij Aon Inpoint en werkte vervolgens als business developer bij Aon Reinsurance Solutions.

Lieve Decuypere is sinds januari 2023 werkzaam bij Aon en zal zich met haar ervaring als klantmanager, underwriter en actuaris voor de Nederlandse herverzekeringsmarkt richten op het bedienen van de klantenportfeuille op de Nederlandse en grensoverschrijdende markt. Met eerdere ervaring als client manager, technisch adviseur underwriting en actuaris bij QBE Re en SCOR, brengt zij een brede specialistische kennis mee op het gebied van levens-, arbeidsongeschiktheids- en gezondheidsoplossingen.

Jiske Rigter is sinds januari 2023 ook werkzaam bij Aon en zal haar technische adviesexpertise op het gebied van met name Disability &, risico & kapitaal, reservering, prijsstelling en Solvency II inzetten voor het vormgeven van de herverzekeringsbehoeften van klanten. Zij werkte eerder bij Acture Verzekeringen, Zilveren Kruis en Agis.

Roelant de Haas zal als Chief Executive Officer van het Nederlandse kantoor de leiding nemen van de Nederlandse life, accident, health and income operatie. “We zijn heel blij met deze versterkingen van dit toch al zeer ervaren en deskundige team. We gaan onze positie en proposities blijven uitbouwen door onze klanten effectieve herverzekeringsbescherming te bieden en door hen te adviseren en te ondersteunen bij hun risico- en kapitaalbeheer- en commerciële uitbreidingsplannen. Ik wens alle collega’s veel succes in hun nieuwe rollen.”

. Pauline Wilbrenninck en Bas Ernest blijven toezicht houden op alle gerelateerde mid- en backoffice activiteiten vanuit operationeel, financieel en rapportageperspectief. Beiden zijn zeer ervaren in de behandeling van herverzekeringsovereenkomsten en hebben diepgaande kennis van de specifieke kenmerken van de portefeuille van elke klant en de onderliggende operationele vereisten. Daarnaast is de samenwerking met senior actuarieel adviseur Rene Brinksma verlengd voor de duur van 2023. “zijn expertise, vooral op het gebied van inkomensbeschermingsproducten, geeft het team nog meer diepgang en is van onschatbare waarde voor onze cliënten. dit zeer ervaren en deskundige team zal onze positie en proposities verder uitbouwen door onze klanten te bedienen met effectieve herverzekeringsbeschermingen en door hen te adviseren en te ondersteunen bij hun risico- en kapitaalbeheer en commerciële uitbreidingsplannen’, aldus Aon.

Aon’s Reinsurance Solutions richt zich op de herverzekering van de segmenten Schade, Leven en Zorg. Ze treedt op als herverzekeringsmakelaar voor verzekeraars, pensioenfondsen en captives en heeft als doel het effectief afsluiten van herverzekeringstransacties met de internationale herverzekerings- en kapitaalmarkt.

Bij de foto: Kareem Chin, Lieve Decuypere, Roelant de Haas, Jiske Rigter en Rene Brinksma