Aon: nieuwe versterkingen voor expertisecentrum Health Solutions

Aon heeft het expertisecentrum van Health Solutions versterkt. Michael Krul en Marcella Gemke zijn aangesteld als experts op respectievelijk Health en Sociale Zekerheid. Marlee de Jonge is benoemd als lead Strategic Advice, Solutions & Campaign. “Met deze extra kennis en ervaring is Health Solutions in staat om meer en sneller te innoveren en de toegevoegde waarde voor de klanten van Aon verder te verbeteren”, aldus de makelaar.

Marcella Gemke wil haar passie voor de sociale zekerheid graag delen met klanten en collega’s van Aon. Met haar expertise verwacht ze een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor personele risico’s.

Michael Krul heeft een passie voor gezondheid en verdiept zich vooral in de vraag wat gezondheid voor de mens betekent. Als expert Health bij Aon streeft hij ernaar om zoveel mogelijk mensen te helpen hun volle potentieel te bereiken.

Marlee de Jonge ziet als lead Strategic Advice, Solution & Campaign (SASC) mooie kansen om de propositie van Aon verder te optimaliseren. Samen met de consultants en andere experts gaat ze vol enthousiasme aan de slag om klanten te kunnen voorzien van het beste advies en innovatieve dienstverlening.

Koen Kerstens, director Business Optimization bij Aon Health Solutions: “De kennis en ervaring die we met deze benoemingen bij onze klanten kunnen inzetten is van een hoogwaardig niveau. Het potentieel van het team zal onder de leiding van Marlee de Jonge optimaal benut gaan worden.” Aon’s Health Solutions helpt werkgevers een werkklimaat te creëren dat motivatie, betrokkenheid en vitaliteit stimuleert, waardoor medewerkers zich veerkrachtiger voelen en beter presteren. Het leidt tot een hogere productiviteit, lager ziekteverzuim, verbeterde klanttevredenheid en daarmee een hogere marktwaarde van de organis