Alta Signa breidt Benelux-team uit met benoeming van Sytse Huidekoper

Alta Signa Europe B.V. versterkt haar aanwezigheid in de Benelux verder met de aanstelling van een D&O en FI Manager voor die regio in de persoon van Sytse Huidekoper. Hij voegt zich bij het team in Nederland en wordt verantwoordelijk voor D&O en FI met een bijzondere focus op de regionale makelaars.

Sytse brengt veel ervaring en kennis mee in deze markt, met meer dan tien jaar ervaring in financial lines. Meest recent werkte hij vier jaar voor AIG als Senior Underwriter Financial Institutions, met eerdere ervaring in het werken voor zowel Marsh als Aon in Senior Broker-functies, met name op Financial Lines-producten. Sytse zal verantwoordelijk zijn voor acceptatie, inclusief portefeuillebeheer, prijsstelling en risicoselectie, evenals administratie, planning en budgettering.

Mark Haverkate, Alta Signa’s Branch Manager voor de Benelux, zegt: “De Benelux is een van de belangrijkste aandachtsgebieden voor Alta Signa en Sytse brengt meer dan 10 jaar zeer relevante ervaring mee bij grote verzekeringsmaatschappijen en makelaars.

Deze ervaring en zijn diepgaande kennis van D&O- en FI-producten en -markten zullen buitengewoon waardevol zijn bij het uitbouwen van onze Financial Lines-mogelijkheden. Ik ben verheugd Sytse te verwelkomen in ons groeiende team en ik weet dat we enorm zullen profiteren van zijn uitgebreide regionale inzichten en expertise terwijl we onze aanwezigheid in de regio blijven uitbreiden.”

Sytse Huidekoper, D&O en FI Manager, Nederland Alta Signa Europe BV, merkte op: “Financiële instellingen en hun klanten hebben sinds de pandemie te maken gehad met een uitdagend economisch en regelgevend klimaat, met wereldwijde politieke onzekerheden, hogere rentetarieven, inflatie en ESG-regelgeving. Ik ben enthousiast over wat Alta Signa biedt in deze opdracht en, samen met mijn kennis van de Benelux, ben ik ervan overtuigd dat ik uitgebreide ervaring en toegevoegde waarde kan toevoegen aan het bedrijf.”