Allianz Group en autoruitschadehersteller AGE gaan wereldwijd samenwerking aan

Allianz Group, een van de grootste verzekeringsmaatschappijen ter wereld met 100 miljoen particuliere en zakelijke klanten in meer dan 70 landen en 150 000 werknemers, heeft een wereldwijde overeenkomst gesloten met ruitschadehersteller  AGE voor de komende twee jaar.

“We zijn verheugd over deze samenwerking om een preferred supplier  van Allianz te wordenn. Samen willen we een betrouwbare en kwaliteitsvolle service blijven leveren met professionele  en bekwame glastechnici aan onze gemeenschappelijke klanten,” aldus AGE CEO & Chairman, Marco Moreno.

Enkele AGE-leden werken al lokaal samen met Allianz. Met dit nieuwe uitgebreide partnerschap hoopt AGE nieuwe kansen en voorwaarden te creëren voor hun partners

en leden om de samenwerking uit te breiden. Tijdens Allianz’s “Procurement meets AGE” initiatief, kreeg AGE de kans om hun digitale integratieproces voor glasschade te bespreken. Allianz en AGE deelden ook hun duurzaamheidsprojecten, waaronder mechanismen om de reparatiegraad te verhogen en de milieu-impact en CO2-uitstoot.

Deze overeenkomst is het resultaat van de positieve deelname van AGE aan verschillende aanbestedingen, evenals de  het sluiten van overeenkomsten met belangrijke internationale klanten en leveranciers – slechts een van de van de vele stappen in AGE’s strategie om tastbare waarde te creëren, te evolueren en een relevante speler in de aftermarket van autoglas