Allianz Global Corporate & Specialty benoemt Andrew Lindsey tot marketing & sales manager MediterraneAn & Africa Region

Met ingang van 1 januari 2021 wordt Andrew Lindsay aangesteld als Regional Marketing and Sales Support Manager voor Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) Mediterranean & Africa Region (Frankrijk, België) , Nederland, Italië en Afrika).Hij zal opereren vanuit Parijs en zal rechtstreeks rapporteren aan het hoofd van de distributie van de regio Marilyn Faugas.

Andrew Lindsay (41 jaar) begon zijn carrière bij Allianz in 2005 als Manager Innovatie & Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor Allianz Frankrijk.Vervolgens bekleedde hij verschillende functies binnen de Allianz Group in meerdere landen: Senior Consultant voor Allianz Consulting in München, Principal Consultant voor Allianz Consulting in Chicago en Director of Operations Strategy bij FFIC (Fireman’s Fund Insurance Company) in Novato, Californië.

Hij kwam in 2015 bij Allianz Global Corporate & Specialty als Global Process Analyst voordat hij in januari 2019 de functie van Regional Marketing Officer voor AGCS Mediterranean Region op zich nam.

Andrew Lindsay heeft een B.A. Rechten, een Bachelor of Sciences in Politics en een postdoctorale graad in International Business Management van Management Institute of Rennes in Frankrijk.