AGCS: Nieuwe functies voor Victor de Jager, Alexander Bongartz, Theodoor de Gier en Rene van Walsum

AGCS heeft de benoeming aangekondigd van  Victor de Jager als Global Practice Group Leader in CUO Property, met ingang van 1 maart 2021. In zijn nieuwe functie zal Victor rechtstreeks rapporteren aan Thierry Portevin, Global Head of Property. Hij blijft gevestigd op het kantoor in Rotterdam.

De managementtaken van Victor worden overgedragen aan de nieuw aangestelde Property Underwriting Manager voor de Benelux, Alexander Bongartz, gevestigd in Antwerpen. Voor Nederlandse marktgerelateerde onderwerpen is Michel de Man het eerste aanspreekpunt op lokaal niveau. “Voor de nabije toekomst willen we het team uitbreiden met een nieuwe underwriter”, aldus AGCS.

Patrick Thiels Managing Director Regional Unit Mediterranean & Africa | Global Head Distribution, Sales and Marketing, reageert: “Ik wil Victor bedanken voor zijn zeer gewaardeerde professionaliteit en technische expertise. Hij speelde een sleutelrol in onze Property Community, niet alleen in Nederland maar ook in het hele Middellandse Zeegebied en Afrika. Gefeliciteerd Victor met deze welverdiende volgende stap! “

Binnen het Property-team wordt Theodoor de Gier, momenteel Property Underwriter, aangesteld als  Regional Practice Group Leader 2 voor de chemische, cosmetische en farmaceutische sectoren. Hij zal geleidelijk groeien in die regionale rol met de coachingondersteuning van Victor en Alexander.V anwege het vertrek van Arthur van Essen is René van Walsum voorgedragen als wettelijk vertegenwoordiger voor AGCS Nederland. René zal deze rol opnemen naast zijn dagelijkse werkzaamheden als Claims Manager Benelux. Hij heeft een uitgebreide ervaring in de verzekeringssector en heeft meer dan 30 jaar in verschillende functies gewerkt. Bas van Mullem blijft voor alle commerciële relaties de contactpersoon naar de markt.

Patrick Thiels: “Ik wens de nieuw aangestelde mensen veel succes met hun nieuwe verantwoordelijkheden en ik ben trots dat ons lokale talent erkend wordt door de organisatie. Het is een genoegen om te zien dat we mensen kunnen promoverren en een carrièrepad kunnen bieden op zowel lokaal, regionaal als mondiaal niveau. “