AGCS kondigt nieuwe regionale leiders aan voor de Mediterrane en Afrikaanse regio

Allianz Global Corporate & Specialty SE (AGCS), de insuatriéle verzekeraar binnen de Allianz Group,  heeft de benoeming van twee  twee nieuwe leiders aangesteld voor de activiteiten voor de Mediterrane en Afrikaanse regio, dat bestaat uit Frankrijk, Nederland, België, Italië en Afrika.

Marilyn Faugas, momenteel Head of Market Management voor  AGCS France is benoemd Head of Distribution voor AGCS Mediterranean & Africa Region. Het huidige  Head of Underwriting Property bij  AGCS France, Jean-Baptiste Regnier, is gepromoveerd tot Regional Head of Property  AGCS Mediterranean & Africa Region.  Beiden treden toe tot het Executive Management Team van Mediterranean & Africa en rapporteren rechtstreeks aan Corinne Cipière, gedelegeerd bestuurder voor deze nieuwe regio sinds juli 2020.  De benoemingen gaan in per 1 oktober a.s.

Marilyn Faugas (45) is sinds 2018 Head of Market Management bij AGCS France. Voordat ze in 2010 bij AGCS kwam als Key Account Manager, werkte ze voor Marsh als klantadviseur van Financial Lines en verhuisde ze vervolgens naar ACE Europe in 2004, waar ze werkzaam was als Financial Lines Underwriter en verantwoordelijk was voor het kantoor in Parijs (“Bureau de Paris”). Marilyn Faugas heeft een masterdiploma verzekeringsrecht aan de La Sorbonne University en is afgestudeerd aan het Centre des Hautes Études d’Assurances (CHEA).

Jean-Baptiste Regnier (40) is sinds 2017 Head of Property voor AGCS France. Voorheen was hij Property Underwriting Team Leader voor AGCS Frankrijk en  Practice Group Leader Heavy Industry & Manufacturing  en Base Industries voor de mediterrane regio. Voordat hij in 2011 bij AGCS kwam als Property underwriter, werkte hij drie  jaar als smart card security engineer bij Gemalto. Hij kwam in de verzekeringssector als Property Underwriter voor AXA Corporate Solutions, gevolgd door een ervaring als Property Placement Broker bij Marsh in Parijs en Londen.Jean-Baptiste Regnier heeft een Engineering degree  van ENSI en een masterdiploma in riskmanagement van ENS.