Adfiz viert 115e verjaardag tijdens nieuwjaarsbijeenkomst op 11 januari 2024


In 1909 zag de voorloper van het huidige Adfiz (Bond van de Zes V’s/NBVA) het levenslicht. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst, die op 11 januari 2024 wordt gehouden in ’t Spant in Bussum, zal de 115-e verjaardag gevierd worden.

“Deze nieuwjaarsbijeenkomst is niet alleen een viering van ondernemerschap, maar ook van onze gezamenlijke inzet om uitdagingen van nu en straks het hoofd te bieden. Tijdens deze bijeenkomst staan we stil bij de kracht van vernieuwing en de kansen van veranderen. Want in verandering ligt groei. En in vernieuwing vinden we de weg naar een lang en bloeiend bestaan. ‘Lang zullen we leven’ is geen wens: het is een belofte. Een belofte die we doen aan de samenleving. Want wij staan er. Nu en voor altijd”, schrijft de intermediairsorganisatie in de uitnodiging.

Programma

De nieuwjaarsbijeenkomst  begint om 15.00 uur (ontvangst vanaf 14.15 uur) met een inspiratiesessie van Ben Tiggelaar. Na een pauze van een half uur  begint de nieuwjaarsbijeenkomst om 1700 uur met aansluitend een walking diner tot omstreeks 20.30 uur.