Adfiz organiseert op 8 juni a.s. eerste Midjaarsbijeenkomst: ‘Omdat je niet weet wat je niet weet’Op 8 juni a.s. organiseert Adfiz de allereerste Adfiz Midjaarsbijeenkomst. Een zomers netwerkevenement waar de gehele branche – Adfiz-leden, vertegenwoordigers van verzekeraars, toezichthouders, vakmedia en andere stakeholders – elkaar ontmoeten. “Een middag vol inspiratie, vol ontmoetingen en vol kennis…”, aldus de branchevereniging. Het event vindt plaats in Museum Singer in Laren.
  De Adfiz Midjaarsbijeenkomst staat in het teken van het jaarthema: ‘Omdat je niet weet wat je niet’. “De financiële weerbaarheid van de Nederlander staat onder druk. Veel consumenten weten heus wel dat ze met hun financiën aan de slag moeten, maar ze doen het niet. Vaak omdat ze niet weten wat ze niet weten. Ze doen het niet omdat ze niet weten wat ze moeten aanpakken, omdat ze niet weten hoe ze het moeten aanpakken en omdat ze niet weten hoe eenvoudig het is om het aan te pakken. Dat is een probleem dat nu om een oplossing vraagt. En daarom is dit het thema van de Adfiz Midjaarsbijeenkomst”, licht Adfiz toe.

Adfiz-directeur Enno Wiertsema daarover: “Een financieel fit Nederland is een doel waar wij als branche samen naartoe werken. We staan dan ook voor een gezamenlijke uitdaging. Hoe zorgen we ervoor dat die klant wel in beweging komt? Wat is daarvoor nodig? En hoe doen we dat samen? Topdenkers als filosoof Bas Haring en neurowetenschapper Victor Lamme houden ons deze middag een spiegel voor en geven handvatten waar we als sector mee aan de slag kunnen.”

Het officiële programma wordt afgesloten met een netwerkborrel en een   uitgebreide barbecue in de prachtige tuin van het museum.U kunt zich aanmelden via www.adfiz.nl/uitgenodigd-mjb

I