8e Insurancecycletour andermaal groot succes: 250 fietsers halen 15.000 euro op voor ‘het vergeten kind’

Vorige week vrijdag 2 juni vond op de heuvels van de Zuid Veluwe met als hoogtepunt de Posbank de achtste editie plaats van de Insurance Cycle Tour, het jaarlijkse sportieve evenement voor de verzekerings- en schaderegelingsbranche voor het goede doel. Bijna 250 fietsende branchegenoten genoten van de prachtige routes en haalden bij elkaar  maar liefst 15.000 euro op voor ‘het vergeten kind’. Uit handen van Carola Wijkamp van ARAG en Maarten de Rooij van Aegon mocht een vertegenwoordiger van ‘het vergeten kind’ de bijbehorende check in ontvangst nemen.

De MTB’s hadden een instructeur mee, de toeristische fietsers verkenden met 2 gidsen de Veluwe en de racefietsers konden hun hart ophalen op de heuvels van de Zuid Veluwe met als hoogtepunt de Posbank.Het weer was fantastisch en na afloop werd er druk genetwerkt en ervaringen uitgewisseld. De wielervereniging Ede was  gastheer en verzorgde de drankjes en verschillende foodtrucks verwenden de inwendige mens. Voor een impressie van de dag wordt verwezen naar de foto’s op » Wall of Fame (insurancecycletour.eu).

Locatie editie 2024

De deelnemers werd gevraagd om met het bestuur van de insurancecycletour mee te denken over een volgende locatie. Dus als er suggesties zijn, laat het Ard Korevaar e/o Bert Veurink weten. Vanwege een op handen zijnde bestuurswisseling wordt gezocht naar een enthousiasteling om het bestuur te versterken.

De tocht is mede mogelijk gemaakt door de bijdragen van hoofdsponsors Aegon en ARAG en de initiatiefnemers Ard Korevaar Personenschade en Totaalsupport. Zilveren partners van het evenement zijn ì-letsel, DBC re-integratie, DEKRA en R.P. van Dijk/Crawford, ADEE, MS Amlin en Letselmpact is als ‘vriend’verbonden aan de Insurancecycletour