Woensdagmiddag gratis webinar over  veilig vluchten

 

Brandveilig.com organiseert op 6 juni haar eerste webinar: Veilig vluchten bij rook en brand. Er zijn helaas vele voorbeelden van branden met een dodelijke afloop en steeds laait de discussie over vluchtwegen op. In het gratis webinar op 6 juni 2018, gaat ir. Ruud van Herpen namens Brandveilig.com niet alleen in op de huidige eisen, maar gaat hij ook dieper in op ontwerpende en uitvoerende bouw van vluchtwegen. Zo komen onder andere vluchtrouteaanduiding, compartimentering, nooddeuren, BMI en RWA aan bod.De inhoud van dit gratis webinar is afgestemd op alle betrokkenen op het gebied van veilig vluchten: opdrachtgevers, architecten, brandpreventisten, raadgevende & adviserende ingenieurs.Volg het webinar en je bent binnen een half uur op de hoogte van het belang van veilige vluchtwegen. Hoe je deze ontwerpt, inricht, onderhoudt en inspecteert.

Webinar in het kort
Start: woensdag 6 juni, 12:30
Duur: 45 minuten incl. Q&A
Prijs: gratis
Spreker:  ir. Ruud van Herpen, Fellow Fire Safety Engineering bij de TU Eindhoven en technisch directeur van Nieman Raadgevende Ingenieurs
Inschrijven: eenvoudig via deze link
Aan het einde van het webinar kan je vragen stellen aan Ruud.

Inschrijven – hoe werkt het?
De webinar wordt mogelijk gemaakt via onlineseminar.nl. Als je hier nog niet bekend bent kan je eenvoudig een account aanmaken.Na het inschrijven voor de webinar krijg je de mogelijkheid om de webinar aan een Outlook-agenda toe te voegen.Na afloop van de webinar wordt een link verzonden naar de on-demand versie van de webinar. Zo kan je hem rustig nog een keer kijken.