Wie zich deze week inschrijft voor Insurance Cycle Tour krijgt wielershirt met eigen naam

 

Op vrijdag 1 juni a.s. vindt de vijfde editie plaats van de Insurance Cycle Tour, het sportieve evenement van en voor mensen uit de verzekeringsbranche voor het goede doel. De jubileumeditie start in Lisse en brengt de deelnemers door de Bollenstreek. Wie  zich vóór 26 april a.s. inschrijft krijgt een persoonlijk wielershirt met eigen naam erop. Inschrijven kan via www.insurancecycletour.eu.

Op vrijdag 1 juni 2018 strijkt het ICT peloton voor haar lustrum editie neer in de befaamde Bollenstreek. De Ren en Toervereniging “De Bollenstreek” is deze dag de gastheer en zij verzorgen een drietal prachtige routes door het “Groene Hart”.

De Insurance Cycle Tour staat voor fietsen, netwerken en een goed doel steunen. De organisatoren kijken dan ook vol trots terug op de afgelopen 4 edities en kijken uit naar de vijfde editie van de Insurance Cycle Tour: “De ambiance van het evenement is heel ontspannen. Er wordt lekker gefietst en het is mooi om te zien dat mensen onderling goede contacten opdoen. Daarnaast halen de deelnemers ook nog eens een prachtig bedrag op voor een goed doel. De Insurance Cycle Tour is hard op weg om een populaire, sportieve klassieker te worden in de verzekeringssector!”

De vijfde editie van de Insurance Cycle Tour is een coproductie van Ard Korevaar Personenschade en TotaalSupport. Zij nemen samen met de sponsoren de kosten van de organisatie voor hun rekening en maken zich samen met de deelnemers hard voor een mooie opbrengst voor het goede doel.