Wie pakt de titel tijdens de zesde editie van het Assurantie Hockey Toernooi?

 

 

Na een succesvol jubileum – AHT nieuwe stijl – afgelopen jaar is de zesde editie van het Assurantie Hockey Toernooi een feit. Op vrijdag 15 juni zal er op de velden van Leonidas Rotterdam weer gestreden worden om de felbegeerde beker. De komende maanden zal nog hard gewerkt worden om dit sportieve netwerk evenement vorm te geven zodat iedereen met affiniteit binnen de verzekeringsmarkt terug kan kijken op een succesvolle zesde editie.

Het toernooi, van oudsher een begrip in verzekeringsland, wordt sinds 2013 georganiseerd door Young InSurance, hét netwerk voor Young Professionals (<35 jaar) binnen de verzekeringsbranche. Inmiddels is het Assurantie Hockey Toernooi niet meer weg te denken uit de jaarlijks terugkerende evenementen en heeft het toernooi zijn plek op de verzekeringskalender verovert.Jong en oud strijden samen om de felbegeerde beker waarbij het competitieve aspect hand in hand gaat met het sportief netwerken met elkaar. Komende editie verdedigt Van Ameyde voor de tweede keer de titel nadat zij in 2017 en 2014 kampioen werden.De organisatie is dit jaar versterkt met Lisette Karstenberg (Marsh). Zij zal met een frisse blik naar de organisatie van het toernooi kijken en mede zorgdragen om deze zesde editie van het Assurantie Hockey Toernooi wederom tot een succes te maken.

Het programma start op vrijdag 15 juni om 12.00 uur, en onder het genot van een uitgebreide borrel met muziek zal aan het einde van de dat de finale worden gespeeld. Rond 18.00 uur wordt de barbecue aangestookt. Supporters zijn vanzelfsprekend gedurende de dag van harte welkom om aan te moedigen, netwerken en aan te sluiten voor de borrel en barbecue. Meer informatie over het programma, deelname en sponsoring vindt u op deze  website.