VVP’s Dag van het Topadviesl Omarm een robot, ga voor advies!

 

Op 20 juni organiseert VVP voor de vierde keer de Dag van het Topadvies in Driebergen. Deze vierde editie biedt tools, concrete praktische informatie en tips van vakexperts en topadviseurs op het gebied van automatisering, digitalisering en robotisering voor financieel adviseurs.

Loek Peters, acteur in onder meer de hitserie Penoza en oprichter van ‘Maak de ander beter‘ zal zijn filosofie verduidelijken op de Dag van het Topadvies.“Als acteur faciliteer je de ander zo goed mogelijk zijn/haar rol te laten spelen. En door dit te doen neem je zowel verantwoordelijkheid over hoe de ander z’n rol kan spelen als de kwaliteit ervan. Je bent geen koning maar anderen op het toneel maken jou tot koning. Zij geven jou de status die bij de rol past.
Verder zullen Paul van Brederode (financieel adviseur en initiatiefnemer en mede aandeelhouder van Zeef Software) en Rob Ubels (business supporter op het gebied van efficiëncy, commerciële zaken en adviesprocessen bij Zeef Software) u laten u zien dat het weer leuk is om te adviseren volgens het 360 graden model.

Tot slot kunt u twee praktijksessies naar keuze volgen met keuze uit onderstaande sessies:

  • Door blockchain naar meer vertrouwen – Justin Schlee (Anva)
  • Zet de pet op van de klant – Jan Verstegen (Eerstestap.nl)
  • Meer declarabele uren tegen een hoger tarief – André van Luijk (Woonvisie Makelaar en Hypotheken)
  • Hoe kun je innovaties omarmen om je klant en jezelf als adviseur beter te helpen bij financieel inzicht en advies? – Gert Vasse (Yellowtail) en Bart Nijen Twilhaar (Startershypohteek Online)
  • De kracht van social media voor adviseurs – Nico van Koesveld (Van Koesveld Financiële Specialisten)

Foto VVP