VNAB Nieuwjaarsbijeenkomst op 9 januari a.s. in RDM Onderzeebootloods in Rotterdam

De traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst van de VNAB vindt dit jaar plaats  op dinsdag 9 januari 2018. Plaats van handeling is dit keer de  RDM Onderzeebootloods rin Rotterdam. “Evenals dit jaar verwachten wij ook komend jaar weer veel branchegenoten te mogen ontvangen.Dit event is bedoeld voor eenieder die werkzaam is bij een verzekeraarslid, makelaarslid of geassocieerd partner van de VNAB. Ook collega’s zijn van harte welkom! , meldt de VNAB.

Omdat het tussen zoveel mensen lastig kan zijn om elkaar te vinden, is andermaal gekozen  voor  vier sectoren die herkend kunnen worden aan de gekleurde ballonnen.Brand (rood) | Transport (blauw) | Engineering (geel) | Varia (groen)

Handshake
Tijdens de nieuwjaarsreceptie kunt u gebruikmaken van de app Handshake: de eerste zakelijke netwerkapp die via locatie werkt. Handshake biedt een innovatieve en effectieve manier om te netwerken. Zo kan tijdens de VNAB nieuwjaarsreceptie een ieder zijn/haar aanwezigheid kenbaar maken en bekijken met wie men wil netwerken. Twee maanden na afloop kan de gastenlijst worden  geraadpleegd.  De profielen zijn gekoppeld aan LinkedIn, waardoor gemakkelijk professionele informatie zoals functietitel, organisatie en vaardigheden van anderen kan worden ingezien.  U kunt de app hier downloaden.