Ook PIV-congres verplaatst naar 4 september vanwege het Corona-virus

Het Verbond van Verzekeraars heeft in overleg met Studiecentrum Kerckebosch besloten het 20e PIV congres ‘Spiegeltje, spiegeltje aan de wand’ te verplaatsen naar vrijdag 4 september 2020.

Met betrekking tot het coronavirus is het standpunt van het Verbond van Verzekeraars dat grote bijeenkomsten worden verschoven naar een andere datum. De organisatie vindt het niet verantwoord grotere groepen deelnemers in een situatie te brengen waarin besmetting met het coronavirus een reëel risico is.

Nieuwe datum, zelfde programma en locatie

Het congres is verplaatst naar vrijdag 4 september 2020. Programma, locatie en sprekers blijven ongewijzigd. Deelnemers kunnen de informatie van 27 maart dus gewoon aanhouden. Mocht het programma toch iets wijzigen, dan worden de deelnemers daarover uiteraard tijdig geïnformeerd.

Deelnemers

Deelnemers die zich hebben aangemeld en een bevestiging hebben ontvangen, worden verplaatst naar de nieuwe datum. Zij ontvangen een nieuwe bevestiging voor de datum van 4 september. Deelnemers die op 4 september 2020 zijn verhinderd, kunnen zich kosteloos laten vervangen door een collega. U kunt hierover contact opnemen met Kerckebosch via klantenservice@kerckebosch.nl.Mocht u uw ticket niet binnen uw organisatie kunnen overdragen, dan kunt u uw deelname kosteloos laten annuleren tot 3 weken voor dato door het sturen van een mail aan klantenservice@kerckebosch.nl.