Crawford betrokken bij vier events in tweede kwartaal 2018

 
Crawford & Company is de komend emaanden betrokken bij een viertal events: het seminar Asbest, het Fine Art Event, het Fietsevent samen met Aon en Ponen de tradionale Haringparty:
12 April Seminar Asbest:  Voor het seminar hebben inmiddels 160 professionals zich aangemeld. Tijdens deze bijeenkomst zal Harold Rorink van Arcadis een presentatie verzorgen over “asbest landscape”. Daarna zal Elvira Baars van CMS ingaan op het wetsvoorstel asbestdakenverbod. Na de pauze zullen Bas Baks van CMS en Marius Rijnten van Crawford het podium betreden en hen ervaringen en visie delen met de zaal..

31 mei Fine Art Event: Ieder jaar organiseert Crawford een Fine Art Event, bedoeld voor relaties werkzaam in de wereld van kunst, maar evengoed voor kunstliefhebbers. Dit jaar vindt het  evenement plaats op 31 mei 2018 bij Hizkia van Kralingen in Den Haag. Ook bij dit evenement starten we om 14.30 uur met de ontvangst. Allereerst zal er een presentatie en rondleiding worden verzorgd door Hizkia van Kralingen. Daarna zal Crawford een presentatie verzorgen over ‘Cyber en Fine Art’. Het  evenement wordt afgesloten met een netwerkborrel.

8 juni Fietsevent:

Vorig jaar organiseerden Aon, Crawford en Pon voor de eerste keer een gezamenlijk fietsevenement. Met ruim 100 deelnemers werd de Amerongse berg beklommen. Ook dit jaar wordt er een fietsevenement georganiseerd, op 8 juni a.s.Voor dit evenement is een aparte website gebouwd waar alle informatie is terug te vinden en waar u zich eventueel ook in kunt schrijven: https://tourdinsurance.nl.

12 juni Haringparty: De traditionele Haringparty zal plaatsvinden op 12 juni. De uitnodigingen worden tzt verzonden, maar de datum kan al vast worden genoteerd.