Automotive Insiders: Merk-erkend schadeherstel zet sector op scherp

0

Automotive Insiders organiseert op 7 februari a.s. een seminar rondom merk-erkend schadeherstel. De bijeenkomst vindt plaats in Fort Wierickerschans, (parkeren Weijpoort 4) in Nieuwerbrug en begint om 16.00 uur. De inloop is vanaf 15.15 uur.
In een toelichting op het thema stelt de organisator. | Autofabrikanten die in hoog tempo merk erkend schadeherstel uitrollen en hun onderdelenomzet zien toenemen, verzekerings- en leasemaatschappijen die moeten kiezen tussen afdekken van aansprakelijkheidsrisico’s of een hogere rekening, schadeketens die zich niet de kaas van het brood willen laten eten en de schade-ondernemer die weer voor nieuwe keuzes gesteld wordt: wel of geen merkerkenning met de daarbij bijbehorende investeringen in tijd en geld. Merk-erkend schadeherstel raakt iedereen, vandaar dat Automotive Insiders tijdens de schadesessie van 7 februari daar uitgebreid bij stilstaat.”

De bijeenkomst, die wordt gepresenteerd door Hans Groenhuijsen en Ric van Vugt, kent een uitgebreide line-up:

  • Marcel van Dijk, commercieel directeur bij CED  zal de aftrap verzorgen met een algemene inleiding en zijn visie geven over de kansen die er ook voor de sector zijn.
  • Vervolgens is er een uitgebreid vraaggesprek met een drietal vertegenwoordigers van auto-importeurs te weten Rens Braat(Toyota), Michiel Karthaus (Renault) en Bart Bekker (PSA).
  • Na de pauze bespreekt Robert Klinkertwat er komt kijken bij het opzetten van een merk-erkend schadeherstelprogramma en de certificeringaudits vanuit de importeur.
  • De bijeenkomst wordt afgesloten met een paneldiscussie maar niet voordat er een vraaggesprek heeft plaatsgevonden met Luuk Oostrik(Business Lease) en Evert-Jeen van der Meer (AON) over hoe zij als sturende partijen aankijken tegen merk-erkend schadeherstel.

Klik hier om je aan te melden.

Foto Automotive Insiders

Laat een reactie achter