28 maart: Kennisevent ‘Bijzondere risico’s in een uitdagende wereld


VVP organiseert samen met De Hoop, OOM Verzekeringen, Turien & Co. en de Vereende op woensdag 28 maart het Kennisevent Bijzondere Risico’s. Financieel adviseurs worden door Rudy van Leeuwen, (manager AFM), Anita Hol-Bubeck (vakdocent) en andere professionals bijgepraat over een steeds complexer wordende wereld, waarin de behoefte aan persoonlijk advies alleen maar toeneemt. De vraag van klanten verandert.

In een toelichting schrijft VVP: “Ondernemers en particulieren willen meer weten over de risico’s die verregaande digitalisering en moderne technologieën met zich meebrengen. Van adviseurs wordt verwacht, dat ze op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen en pasklare oplossingen kunnen bieden. Waar moet je op letten bij het verzekeren van bijvoorbeeld cyberrisk, medisch verhoogde risico’s, Piaggio MP3’s, drones, tiny houses, bijzondere voertuigen, zelfrijdende auto’s, Can Am Spyders of leegstaande gebouwen? In hoeverre dient een adviseur zich hierin te specialiseren?”

Op het programma staan verder enkele kennissessies van sprekers van de Vereende, Turien & Co, De Hoop en OOM  over maatwerkoplossingen voor bijzondere risico’s, trends en ontwikkelingen op de cybermarkt, verzekeringen voor kostbare bezittingen, gelijke behandeling en niet-alledaagse particuliere risico’s.  Ook is er een kennisdebat met Ingrid Visscher (de Vereende), Peter van Geijtenbeek (Turien & Co.), Frans van der Woldt (OOM Verzekeringen), Rudy van Leeuwen (AFM), Gilbert Pluym (De Hoop) en vakdocent Anita Hol-Bubeck.

De bijeenkomst vindt van 14.00 tot 17.45 uur plaats in het VNAB Kennis- en Ontmoetingscentrum.