EMN trapt ‘buiten event seizoen’ af met eerste geanimeerde Spring Party

Na twee jaar afwezigheid kunnen dit jaar weer tal van events worden georganiseerd. Gisteren (woensdag) had EMN de eer de eerste ‘outdoor-borrel’ te organiseren voor de relaties uit de verzekeringsbranche. De eerste Spring Party, gehouden op de prachtige locatie bij Sociëteit aan de Maas in Rotterdam, kon na twee eerdere noodzakelijke afgelastingen vanwege corona (het After Summer Events in september en deBeaujolais party in november,  zich dan ook verheugen in een grote belangstelling vanuit de markt.

 “Wat fijn om jullie dan ook weer hier allemaal samen te zien met meer dan 75 van mijn enthousiaste collega’s”, zo zei EMN-directeur George Oostrom in zijn korte toespraak, die hij afsloot met de woorden: “Het doet me goed dat sommige dingen veranderen door de jaren heen, maar andere zalen altijd vanzelfsprekend blijven. Zoals onze samenwerking  en partnership.”

Tussendoor stipte hij de ambitie aan van EMN om waarde toe te blijven voegen aan de keten. “Ik meen met trots te kunnen zeggen dat we daar elke keer weer in slagen, al moeten we daar soms wat meer zichtbaarheid aan geven. Zo voegen we niet alleen  in Nederland waarde toe aan onze branche met vakgroepen zoals Property, Liability, CAR, Marine en Recovery, maar ook daarbuiten. “We zijn één van de grootste spelers in Europa, ook in het hogere segment, met meerdere vestigingen in Nederland, België, Spanje en Frankrijk. En via onze International Desk begeleiden wij dan ook graag claims in Europa en daarbuiten, en natuurlijk ook in onze thuismarkt Nederland.”

 Oostrom greep de gelegenheid aan om de aanwezigen te herinneren aan het sportieve marktbreed event dat EMN op 16 juni a.s. samen met Raetsheren organiseert in Scheveningen, waarvan de opbrengst gaat naar Stichting Aap. Inschrijven van teams is nog mogelijk, terwijl “er altijd ruimte is voor sponsors’.”

Op de foto boven George Oostrum tijdens zijn speech; links Wim den Ouden Manager property. Op de foto onder een blik vanuit de lucht op de Spring Party