XOLUTIONS BV neemt land- en branchegenoot Sterius over

De beide Belgische expertisebedrijven Xolutions en Sterius zijn een partnership zijn aangegaan  met ingang van1 i oktober 2023 jl.  Hiermee willen zij hun dienstverlening aan opdrachtgevers  nog sneller en effectiever te maken.

‘In de praktijk verandert er niets, ir. Patricia Verleyen en Serge Verleyen blijven nog steeds de drijvende kracht en het aanspreekpunt achter Sterius en blijven de hen toevertrouwde expertise opdrachten uitvoeren.Zij staan in voor de dynamiek, het professionalisme en verdere uitbouw van het kantoor.Met deze overname krijgt u het beste van de twee werelden. Sterius is gekend voor zijn technische kennis en een snel en optimaal dossierverloop.XOLUTIONS BV voor een degelijk management, een uitgebreid netwerk en een innovator in de sector.

Nog steeds worden de experten en beheerders ondersteund door eClaims, ons intern ontwikkeld, geïntegreerde en beveiligde webapplicatie wat ervoor zorgt dat de procedures van de schadeafhandeling snel en adequaat gebeuren”, schrijven beide bedrijven in een bericht aan de relaties