Woodgate & Clark breidt expertisekorps uit met René Gras en Johan Leenderts

Woodgate & Clark (voorheen Benjamins) heeft zich deze maand versterkt met twee schade-experts: René Gras en Johan Leenderts. Hierdoor is het totaal aantal medewerkers gegroeid naar 21 waarvan 18 schade-experts.

René Gras (rechts) is sinds 1987 werkzaam in en voor de verzekeringsbranche.  Hij begon  bij Assurantiebedrijf Hoofdstad,  een beursmakelaar in verzekering op de afdeling makelaardij waarbij verzekeringen op de Amsterdamse Assurantiebeurs werden gesloten. Na zeven jaar bureauwerk te hebben gedaan ambieerde hij een buitendienstfunctie, die hij vond als aankomend brandschade expert bij expertisebureau A. Kiewit (inmiddels Crawford & Company). Aansluitend werkte hij als schade-expert bij PWP, Arntz | van Helden, Crawford & Company en sinds begin april Woodgate & Clark.

René werkt inmiddels 27 jaar in het expertisevak, werd onder meer ingezet voor het behandelen van de overstromingsschaden van de Maas in Limburg en maakte deel uit van het Cariben Catastrophe 1999 team, waarin hij gedurende vijf weken schades regelde op de Bahama’s naar aanleiding van Hurricane Floyd.  Na 15 jaar transportschades en algemene property-schades te hebben behandeld, zowel nationaal als internationaal, heeft hij zich onder meer gespecialiseerd in het behandelen van schades op het gebied van film- en fotoapparatuur, drones, satelliet verbindingswagens en schades onder de Evenementenpolis.  

Johan Leenderts

Johan Leenderts is eveneens per 1 april jl. bij Woodgate & Clark aan de slag gegaan als schade-expert. Hij zal zich in eerste instantie gaan bezighouden met schades aan inventaris & bedrijfsuitrusting.

Na zijn studie (Nederlands Recht, Rotterdam), in 2012, is hij bij toeval, in de verzekeringswereld terechtgekomen. Hij zette zijn eerste schreden in de sector als Junior Claims Examiner bij AIG en is vervolgens als schadebehandelaar Brand werkzaam geweest bij Marsh en Victor Insurance, waar hij samenwerkte met de vorig jaar aangetrokken Jeffry Middelveld. Johan heeft in de afgelopen jaren behalve met brandschades ook  ervaring opgedaan in de schadebehandeling in branches als Cargo, Landmateriaal, Cyber en Computerverzekeringen.