Wim Toren keert voor tweede keer terug bij Sedgwick

Bij Sedgwick Personenschade gaat  Wim Toren  komende maandag 1 februari a.s. aan de slag  als Senior Personenschade Expert bij kantoor Hoogeveen. Wim is een oude bekende van Sedgwick. Hij trad twee maal eerder in dienst bij haar rechtsvoorgangers.

Wim is 51 jaar en woont in Leeuwarden. Wim is inmiddels gepokt en gemazeld in het werkveld van de personenschaderegeling. Hij heeft sinds 1993 bij verzekeraars gewerkt (Woudsend en Aegon) als letselschadebehandelaar waarna hij in 2005 in dienst kwam bij een vervoersbedrijf (Arriva) om de schaderegeling aldaar te verzorgen. In 2009 trad Wim in dienst bij GAB Robins Takkenberg als expert Personenschade. Hij heeft zich daar ontwikkeld tot senior expert Personenschade en in 2014 heeft hij de opleiding tot arbeidsdeskundige met succes afgerond.

In de tussentijd maakte Wim een kortstondige uitstap naar een ander expertisebureau (Crawford & Company), maar keerde snel terug op  het oude nest. In 2019 besloot Wim zijn bakens opnieuw te verzetten en zijn horizon te verbreden. Hij wilde eens ‘aan de andere kant’ van de medaille kijken en slachtoffers bijstaan als belangenbehartiger van een groot regionaal letselschade advocatenkantoor. (Wolthers Jagersma Advocaten)