Wim Ter Voert gaat binnen DEKRA wereldwijd divisie Claims & Expertise aansturen

 

Wim Ter Voert gaat binnen DEKRA als Executive Vice-President van het concern wereldwijd de divisie Claims & Expertise aansturen. Hierbij houden momenteel verspreid over een groot aantal landen, maar vooral in Europa, ca. 5.000 professionals zich bezig met werkzaamheden  op het gebied van schade-expertise  en claimsmanagement in de branches automotive,  brand/property), aansprakelijkheid transport, techniek en personenschade.

In verband hiermee trad Ter Voert per 1 mei jl. terug als voorzitter van de directie van DEKRA Claims & Expertise B.V. Hij  bekleedde sinds 1994 diverse directie- en managementfuncties bij DEKRA en haar rechtsvoorgangers, waaronder Hettema + Disselkoen, McLarensToplis, Bartok Groep en de afgelopen 13 jaar als directeur van   DEKRA Claims & Expertise  B.V., waarvan de laatste  vier jaar als voorzitter van de directie.

De nieuwe functie van Ter Voert vloeit voort uit een aanstaande herinrichting van het Duitse moederbedrijf. In het nieuwe organisatiemodel wordt DEKRA  – 43.000 medewerkers wereldwijd – onderverdeeld in acht regio’s en acht servicedivisies, waarvan Claims & Expertise er één is.: