Wim Roozenbeek van Mooyman naar Van der Toorn Personenschade; Marloes de Vries nieuwe verzekeringsarts bij 1MA

Wim Roozenbeek vervolgt zijn loopbaan in de letselschadewereld in het nieuwe jaar als letselschaderegelaar bij Van der Toorn Personenschade. Hij is afkomstig van  Mooyman specialisten in letselschade waar hij ruim 13 jaar werkzaam is als Letselschadespecialist.

Eerder werkte hij gedurende meer dan 9,5 jaar bij Allianz als schadebehandelaar, als buitendienstadviseur bedrijfsverzekeringen bij Rabobank Krimpenerwaard, ruim 10 jaar als Schadebehandelaar AVB bij Haagman Assuradeuren/UAP-Nieuw Rotterdam, 1,5 jaar als Schadebehandelaar bij  Van Ommeren Nederland.

Per 1 januari 2022 start Marloes de Vries als verzekeringsarts bij 1Medisch adviseur na al even proef gedraaid te hebben bij het bedrijf. Zij is afkomstig van het UWV.: Als verzekeringsarts kan ik mijn expertise en ervaring op het gebied van arbeidsongeschiktheid en bezwaar- en beroepszaken goed inzetten”, aldus Marloes.

Marloes behaalde in 2013 haar artsendiploma aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens haar opleiding tot verzekeringsarts was zij werkzaam bij UWV. Sinds september 2019 is zij geregistreerd verzekeringsarts, waarna zij werkte als verzekeringsarts Bezwaar en Beroep bij UWV. Marloes is namens de NVVG betrokken geweest bij het opstellen van de Kennisagenda Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde. Sinds oktober 2021 is zij zelfstandig verzekeringsarts. Daarnaast werkt zij als docent bij de NSPOH, waar zij les geeft over de praktijk van de verschillende sociale zekerheidswetten