VRS Adjusters hield 7e wereldwijde conferentie in Wenen

VRS Adjusters biedt diensten op het gebied van schade-expertise en claimsmanagement aan wereldwijde risicobeheer- en verzekeringsmarkten, met meer dan 300 kantoren in meer dan 140 landen. De leden van vrs Adjusters zijn onafhankelijke schadedienstverleners met een lange traditie van dienstverlening van de hoogste kwaliteit in hun thuisgebieden, -en leiders in hun respectievelijke schademarkten

De 7e wereldwijde conferentie van VRS Adjusters, wereldwijd samenwerkingsverband van meer dan 300 expertisebureaus in 140 landen,  werd gehouden in Wenen van 21 tot 23 juni 2023. Ongeveer 80 afgevaardigden van VRS van over de hele wereld namen deel aan het evenement en bespraken een breed scala aan onderwerpen met betrekking tot de verzekeringssector en de eisen van klanten, maar ook het delen van goede praktijken en ervaringen.De VRS Global Conference was een speciale gelegenheid om bestaande partnerschappen te consolideren en nieuwe leden van VRS Adjusters te ontmoeten: VRS Lengkeek uit Nederland, VRS DBG uit België en VRS SSP in Polen.

De gehele conferentie werd voorgezeten door Martin Schoerkhuber, penningmeester van de organisatie en CEO van VRS-SSP Oostenrijk, het gastland.Klanten en genodigden, waaronder verzekeraars, makelaars en riskmanagers, woonden op 22 juni 2023 de Cocktail-party bij die werd georganiseerd door VRS SSP. “De Global Conference was een groot succes en de enthousiaste deelnemers zullen zich blijven inzetten om aan de verwachtingen van hun klanten te voldoen, en VRS tot verdere ontwikkeling laten komen”, aldus de organisatie.