Voortzetting activiteiten Cunningham Lindsey Nederland  onder de naam Sedgwick nu definitief

Sedgwick – een internationale markleider op het gebied van technologische risico’s, werknemersvoorzieningen en geïntegreerde bedrijfsoplossingen – blijft zijn dienstverlening wereldwijd uitbreiden en maakt in dat kader vandaag bekend dat de activiteiten, collega’s en diensten in Nederland worden geïntegreerd. Na de strategische acquisitie van Cunningham Lindsey en haar dochterondernemingen eerder dit jaar, is Cunningham Lindsey Nederland voortaan actief onder de naam Sedgwick.

Onder de nieuwe, gemeenschappelijke bedrijfsnaam maakt het team in Nederland thans deel uit van de grootste schade-expertiseorganisatie ter wereld, waardoor het cliënten een nog breder scala aan oplossingen kan bieden, gekoppeld aan professionele service van het hoogste niveau. Daarnaast zijn deze lokale experts voortaan verzekerd van Sedgwicks wereldwijde kennis en toegang tot binnen de groep aanwezige technologie, talent en deskundigheid.

“Dit is een historisch en uiterst enerverend moment voor ons en onze cliënten,” aldus Jeroen Fröhlich, CEO van Sedgwick Nederland. “Door onze mensen en middelen samen te brengen binnen de Sedgwick-familie, kunnen we voortbouwen op de stevig gevestigde reputaties van beide bedrijven en een breder portfolio bieden aan wereldwijde oplossingen waar onze cliënten behoefte aan hebben – verzorgd door dezelfde lokale experts die ze al jarenlang kennen en vertrouwen.”

Sedgwick heeft thans 21.000 deskundigen in dienst verspreid over 65 landen, die wereldwijd toonaangevende bedrijfsoplossingen bieden aan werkgevers, verzekeringsmaatschappijen, makelaars, verzekeringnemers en consumenten. Met de uitbreiding van ons aanbod en technische middelen biedt Sedgwick een ongekend breed scala aan diensten en specialismen waarmee kan worden voldaan aan de complexe behoeften van meer cliënten en op meer plaatsen dan ooit tevoren.

Geplande uitbreiding

“De verandering van de merknaam maakt deel uit van onze geplande uitbreiding van toonaangevende internationale bedrijven. Nu de acquisitie rond is, bevindt Sedgwick zich in een ideale positie om verder internationaal te groeien. We hebben een geweldige kans om wereldwijd end-to-end serviceoplossingen te bieden aan nieuwe en bestaande cliënten. Het is onze ambitie om ons beider dienstverlening op elkaar te laten aansluiten en ons bereik verder uit te breiden tot een schaalgrootte die bepalend zal zijn voor de toegenomen expertise en kwaliteiten die we te bieden hebben,” aldus Ian V. Muress, CEO van Sedgwick International. “Het gebruik van Sedgwicks naam en logo in alle markten waarin we actief zijn, maakt ons bedrijf en onze activiteiten herkenbaarder en verstevigt Sedgwicks positie als marktleider.”

“In deze periode van positieve ontwikkelingen in onze bedrijfstak zijn we vastbesloten onze dienstverlening te verbeteren en uit te breiden door mensen en middelen samen te voegen en onze bedrijfsnaam nog steviger te vestigen. Vol trots blijven we onze cliënten als betrouwbare partner ten dienste staan en we verheugen ons erop om hun onze uitgebreidere en verbeterde dienstverlening te bieden,” zei Fröhlich.