Von Reth Contra-Expertise versterkt zich met Xavier Schulkens; Henk Meulendijks naar EMN 

 

Met ingang van 15 november a.s. zal Xavier Schulkens (rechts op de foto) als senior schade-expert de gelederen van Von Reth Contra-Expertise gaan versterken. Met zijn komst wil het contra-expertisebureau tevens haar netwerk in het zuiden van het land versterken. Vanaf medio november telt Von Reth Contra-Expertise verdeeld over de beide vestigingen in Nieuwegein en Eindhoven 11 medewerkers, onder wie negen (contra)experts. Per 1 januari 2018 is dat er weer één minder, want per die datum vertrekt Henk Meulendijks (links) bij Von Reth naar het team van EMN Property als inventaris/goederen en bedrijfsschade-expert

Xavier Schulkens is een ervaren bouwkundig schade-expert, met vele jaren ervaring in het expertisemetier. Zo werkte hij sinds 1984 als schade-expert. In dat jaar begon hij zijn carrière in het expertisevak in het zuiden van het land bij Expertisebureau Wulfers BV. Zes jaar later stapte hij over naar Buningh & van de Weetering, waar hij eveneens zes jaar werkzaam was. Daarna werkte hij bij het toenmalige Hettema + Disselkoen als schade-expert/vestigingsmanager en als senior schade-expert bij GAB Robins en de Elberg Groep. De afgelopen jaren heeft Xavier onder de naam Schulkens Consultancy als zelfstandig expert werkzaamheden uitgevoerd in opdracht van zowel bedrijven in de expertisebranche als van verzekerden. Hij is tevens sinds 1996 actief als Salvagecoördinator.

Henk Meulendijks is sinds 1991 werkzaam in de expertisebranche. Hij begon zijn loopbaan bij Von Reth Expertises, waar hij 13,5 jaar als schade-expert werkte. Daarna maakte hij de overstap naar Interpolis, waar hij 2,5 jaar in een soortgelijke functie werkzaam was. In 2007 keerde hij terug naar Von Reth Contra-Expertise, waar hij sindsdien werkt als senior-expert.