Volle bak voor zesde editie LetselVrouwen

Op donderdag 26 september vindt alweer de 6e editie van LetselVrouwen plaats. Deze wordt dit keer gehouden bij Hofmans letselschade in Amsterdam. Journaliste en schrijfster Maria Genova zal een presentatie geven over cybercrime. De belangstelling voor dit event was zo groot dat de bijeenkomst inmiddels is volgeboekt!

LetselVrouwen is een initiatief van Francie Peters ( De Bureaus), Ellen van den Berg (De Bureaus), Nadia Haase (KBS Advocaten), Ellis Verhoeven (Letselschade.com), Diny de Neef (Hofmans Letselschade) en Annemiek van Reenen-ten Kate (Hofmans Letselschade) en inmiddels uitgegroeid tot een club van meer dan 100 vakvrouwen, allen vanuit verschillende disciplines werkzaam binnen de letselschadebranche. De nadruk ligt op netwerken en elkaar beter leren kennen.

Het inhoudelijke deel van de bijeenkomst op 26 september a.s. begint om 16.30 uur en daarna is er gelegenheid om na te praten en te netwerken, terwijl DJ Fleur andermaal achter de draaitafel plaatsvindt.  Het is geen ‘open inschrijving’ maar een bijeenkomst op persoonlijke uitnodiging en het geheel wordt gesponsord door de initiatiefneemsters. De bijeenkomst is inmiddels volgeboekt! De organisatie meldt nog dat het belangrijk is om op tijd aanwezig te zijn en voldoende tijd te nemen om een parkeerplek in de buurt te kunnen vinden