Vijfkoppig bestuur voor Openclaims met Ronald Kasteel als bestuursvoorzitter

Vanaf februari 2020 heeft Openclaims een vijfkoppige Raad van Bestuur benoemd met Ronald Kasteel als bestuursvoorzitter. Kasteel is een ervaren CEO en non-executive  in fintech & insurtech  en momenteel eigenaar van Origini en oprichter van Keylane. Als niet uitvoerende bestuursleden zijn tevens benoemd Carlo Dorresteijn (Velocity Capital en Bart Troost (CEO bloomon) terwijl het bestuur wordt gecompleteerd door de beide Openclaims-oprichters Stephan Stergiou (CEO) en Lex Orie (CCO)

In een toelichting schrijft Openclaims dat gezien de groei van het bedrijf de behoefte ontstond aan een Raad van Bestuur om het bedrijf te begeleiden en verder vooruit te helpen.  “De benoeming van een bestuur is een logische stap in de ontwikkeling van ons bedrijf en we zijn er trots op om mensen aan boord te brengen met veel relevante ervaring in zowel nationale als internationale groeiende insurtech-bedrijven. Onze SaaS-oplossing wint aanzienlijk aan terrein  op de Nederlandse markt. Het bestuur zal ons helpen onze oplossing verder te ontwikkelen en zal onze internationale expansie op gang brengen ”, zegt Stephan Stergiou, CEO van Openclaims.

Voorzitter Ronald Kasteel: “Het bestuur heeft het volste vertrouwen in de Openclaims-oplossing en is blij met de inmiddels verworven plek op de Nederlandse markt, . Wij  geloven dat de SaaS-oplossing de nieuwe internationale standaard kan zijn voor schadeherstel”.