Vijfde kantoor JBL&G in Den Haag officieel open

Letselschadebureau JBL&G houdt de vaart er flink in: precies twee weken na de opening van kantoor Rotterdam opende afgelopen vrijdag officieel de vijfde vestiging in Den Haag. Hiermee heeft ook de residentie haar eigen team JBL&G’ers voor hulp en verhaal bij letselschade. De groei is er ook nog niet uit: het bureau is bezig met het opzetten van een zesde filiaal in Zuid-Nederland, waarschijnlijk Breda.

Voor de nieuwe vestiging in de hofstad is mr. Mieke Buis aangesteld tot regiomanager. Zij werkte voordien al op de vestigingen in Groningen en Amsterdam. De nieuwe regiomanager is samen met haar Haagse collega mr. Thije Hartjes en de directie al een paar maanden bezig om een nieuw team samen te stellen, en helpen het kantoor op de kaart te zetten in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. De eerste nieuwe aanwinst is juridisch medewerker Sara Rezai uit Den Haag, zij is al aan het werk. Er worden nog meer juristen, register-experts en juridisch medewerkers gezocht.

Hoe groot het Haagse team uiteindelijk wordt, is volgens JBL&G-directeur Frederik Lieben, zelf afkomstig uit Den Haag, afhankelijk van de kandidaten die zich melden. “Wij stellen kwaliteit boven kwantiteit, dus we zullen alleen mensen aannemen van wie we denken dat ze goed bij ons team en de kernwaarden van JBL&G passen.”

Bij de foto (JBL&G) Thije Hartjes, Sara Rezai en Mieke Buis van JBL&G Den Haag aan de Bezuidenhoutseweg.