Vijf advocaten onder naam Caland Advocaten samen in nieuw Rotterdams advocatenkantoor voor de haven en industrie

Vanuit een gedeelde ambitie hebben (v.l.n.r. op foto) Robert van ’t Zelfde, Jitteke Blussé van Oud-Alblas, Cherry Almeida, Richard van ’t Zelfde en Daan Komen op 1 januari 2019 Caland Advocaten opgericht.  “Met een Rotterdamse mentaliteit adviseren en procederen de specialisten van Caland Advocaten in zaken betreffende de haven en handel”, ze presenteren de vijf zich.

 Als bijzonder pluspunt van dit nieuwe kantoor nemen zij dat de expertise zich niet beperkt tot de civielrechtelijke kant van de maritieme en commerciële (internationale) handelspraktijk, maar zich ook uitstrekt tot de bestuursrechtelijke kant daarvan.  Niet alleen voor traditionele ‘natte’ zaken, handelsdisputen en gerelateerde verzekeringskwesties, maar ook voor vergunningen en milieuvraagstukken kunnen de cliënten bij Caland Advocaten terecht.

 “Het concept lijkt te werken! Vanaf het eerste moment wist de sector Caland Advocaten te vinden. Nu ook met overheidsrechtelijke vraagstukken die spelen in en rondom de haven”. aldus de vijf. De wens om de partijen die binnen de sector opereren zo goed en breed mogelijk van dienst te zijn, heeft de advocaten van Caland Advocaten bij elkaar gebracht. De ambitie om hun kennis, netwerken en praktijken te combineren heeft vervolgens geleid tot de oprichting van Caland Advocaten. Voor meer informatie over het kantoor, de advocaten en hun specialismen :  www.caland.nl.