Veranderingen bij VanNiekerkCieremans: Patrick van der Vorst benoemd tot partner; Jessica Roos vertrokken naar Hiscox

 

Bij het Rotterdamse advocatenkantoor VanNiekerkCieremans is Patrick van der Vorst benoemd tot partner. Hij werkt vanaf de start van het kantoor in 2014 als advocaat en kwam met de beide andere partners Eric van Niekerk en Tjitske Cieremans mee van de Rotterdamse afdeling Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht van NautaDutilh, waar hij ruim 6,5 als advocaat werkzaam was.

Van der Vorst is gespecialiseerd in het aansprakelijkheids– en verzekeringsrecht. Hij assisteert onder andere verzekeraars, producenten en (bouw)bedrijven bij buitencontractuele en contractuele aansprakelijkheden (zowel met een nationaal als internationaal karakter). Zijn focus ligt daarbij op complexe, technische schades (waaronder aan bouw gerelateerde schades), productaansprakelijkheid en beroepsaansprakelijkheid. Verder houdt Patrick zich bezig met (brand)regres, geschillen over bestuurdersaansprakelijkheid en polisdisputen tussen verzekeraars en hun verzekerden (AVB, PDBI, CAR/EAR, machinebreuk, D&O). Hij adviseert daarnaast over (polis)voorwaarden en toezichtrechtelijke vraagstukken.

Naast de drie partners telt VanNiekerkCieremans nog drie medewerkers: de beide advocaten Emma Krikke en Marloes Hendriks en officemanager Lidia Linssen. Het kantoor heeft momenteel een vacature voor juridisch medewerker.

Per 1 januari jl. is Jessica Roos, die een kleine 1,5 werkzaam was als juridisch medewerker, overgestapt naar verzekeraar Hiscox, waar zij werkzaam is als Underwriter Sales & Development