VanNiekerkCieremans versterkt zich met juridisch medewerkster Jessica Roos

 

VanNiekerkCieremans, advocaten gespecialiseerd in aansprakelijkheid en verzekering, heeft zich deze maand versterkt met juridisch medewerkerJessica Roos. Zj is gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en tevens promovenda aan de Universiteit van Amsterdam. Zij schrijft een proefschrift over ‘de juridische aspecten van co-assurantie’. Daarnaast is zij als onderzoeker verbonden aan het Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) .

Hiervoor heeft Jessica Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en Bestuur, Communicatie & Organisatie aan de Vrije Universiteit, waarbij zij enkele semesters in het buitenland heeft gestudeerd (Harvard, UC Berkeley en de Universiteit van Kopenhagen). Voordat Jessica in dienst trad bij VanNiekerkCieremans was zij werkzaam bij assurantiemakelaar Meeùs als medewerker International Desk. Zij is lid van diverse (juridische) genootschappen, zoals de VASR en YoungInsurance.

VanNiekerkCieremans, gevestigd in het Witte huis in Rotterdam,  telt na haar komst zeven medewerksters, onder wie vijf advocaten.