Vanderwal & Joosten viert voor de zes keer kerst met relaties en hun kinderen

Afgelopen zaterdag vond voor de 6e keer het inmiddels traditionele Sfeervol Bomen van Vanderwal & Joosten plaats in het gezellige en geheel in kerstsfeer gehulde Green Village in Nieuwegein. Hiermee wil VWJ haar klanten een waardering geven voor het vertrouwen en de fijne samenwerking in 2019, maar ook de klanten laten zien dat persoonlijk contact nog steeds een van de meest belangrijke aspecten is in het verzekeringsvak.

Net als bij de  voorgaande edities waren medewerkers, hun partners en kinderen gastvrouw/heer/kind voor hun klanten, die eveneens met partner en kinderen aanwezig waren. Het was met 180 volwassenen en ruim 60 kinderen weer ouderwets gezellig, waarbij iedereen met een goed gevoel, een kerstgroet van VWJ en – desgewenst – een kerstboom huiswaarts keerden. Van deze laatste geste werd andermaal door veel relaties gebruik gemaakt

VWJ dankt al de genodigden voor de enorme leuke reacties die zij nadien mocht ontvangen; veelal gepaard gaande met een foto van een opgetuigde VWJ kerstboom.