Vanderwal & Joosten opent kantoor Schiphol met druk bezochte receptie

Met een druk bezochte geanimeerde receptie voor relaties uit de branche heeft VanderWal & Joosten gisteren haar ‘Amsterdamse’ kantoor op Schiphol-Oost aan de Hendrik Walaardt Sacréstraat 405 in (1117 BM) Schiphol officieel geopend. De gasten konden onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe, fonkelnieuwe locatie met prachtig uitzicht op de luchthaven bekijken en met zowel de VWJ-medewerk(st)ers als collega’s bijpraten.

In een korte toespraak belichtte algemeen directeur Gerrit Taal de gestage groei van het bureau in de afgelopen 26 jaar, stipte de uitbreiding in zowel werkgebied als locaties aan (Rotterdam, Utrecht, Amsterdam/Schiphol en sinds kort ook Eindhoven) en benadrukte de continue aandacht van VWJ voor verdere verbetering van de dienstverlening en gaf daarbij de relaties aan open te staan voor aandachts- en verbeterpunten. Tot slot bedankte hij de aanwezigen voor de samenwerking. Onder de aanwezigen werd een rondvlucht verloot. De gelukkige was Linda van Ingen van Willis Towers Watson.

Bij Vanderwal & Joosten zijn verdeeld over inmiddels vier vestigingen in Rotterdam, Utrecht, Schiphol-Oost en Eindhoven schade-experts werkzaam en negen dames in de administratieve ondersteuning. Daarnaast zijn vijf consultants aan het bureau verbonden. Vanuit kantoor Schiphol werken elf experts.